Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، نگاهی به تقویم فاصله ۱۴۰ روزه تا نخستین دیدار تیم‌ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر را نشان می‌دهد و در حالی که تیم‌ملی تدارکات مناسبی برای حضور در این تورنمنت نداشته، اوضاع برای این تیم بسیار نگران‌کننده است.

عملکرد ضعیف تیم‌ملی در سه دیدار خود در سال جاری به‌خصوص برابر کره‌جنوبی و الجزایر باعث شده طرفداران فوتبال ایران نگران نتایج این تیم در گروه دشوار خود در جام‌جهانی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ایران که برابر تیم نصفه‌ونیمه الجزایر نتوانست نمایش خوبی داشته باشد کار بسیار سختی مقابل ستاره‌های انگلیس، آمریکا و ولز خواهد داشت و حتی این نگرانی نیز وجود دارد که یکی از بدترین نتایج تاریخ ایران در جام‌های جهانی با مربیگری اسکوچیچ رقم بخورد.

سرمربی کروات که ناگهان در فوتبال ایران رشد عجیبی داشت و از سرمربیگری در تیم‌هایی چون خونه‌به‌خونه و نفت‌آبادان به تیم‌ملی رسید توانست پس از افتضاح مارک ویلموتس تیم را به سلامت از مرحله دوم انتخابی عبور داده و درنهایت هم آماری جالب در دیدارهای پیاپی بدون شکست از خود به‌جای گذاشت؛ اما نکته اصلی آنجاست که تیم او در دیدارهای حساس و بزرگ بسیار شکننده نشان داده است.

اتفاقی که در زمان کارلوس کی‌روش کاملا متفاوت بود و تیم ما در دیدارهای مهم خود مثل مصاف با آرژانتین، اسپانیا و پرتغال نمایش قابل‌قبولی داشت؛ اما اوضاع یوزهای ایران در ماه‌های اخیر چندان خوب نیست و تیم نه‌تنها از لحاظ فنی و تاکتیکی مشکلات زیادی دارد حتی این مربی نه‌چندان بزرگ و کمترشناخته‌شده نتوانسته در رختکن تیمش نیز اتحاد ایجاد کند. شایعاتی که از برخی حواشی در رختکن تیم ایران منتشر شده بود نشان می‌دهد سرمربی کروات حتی بین بازیکنان تیمش هم محبوبیتی ندارد و درصورتی‌که ماجرای برکناری او جدی شود، مخالفت چندانی را ازسوی بازیکنان بزرگ و باسابقه تیم شاهد نخواهیم بود.

درحالی‌که این جابه‌جایی می‌توانست خیلی زودتر انجام شود؛ اما فدراسیون فوتبال درطول بیش از سه‌ماهی که از پایان دیدارهای انتخابی جام‌جهانی می‌گذرد بیشتر درگیر مشکلات داخلی خود بوده و فرصت چندانی برای سروسامان دادن به شرایط تیم‌ملی نداشته است. این روزها هم فوتبال ایران بیشتر درگیر اخبار نقل‌وانتقالاتی لیگ خود است و شاید کمتر کسی به این فکر باشد که ۱۴۰روز دیگر باید یکی از دشوارترین دیدارهای سال‌های اخیر خود را برابر تیم پرستاره و مدعی انگلیس انجام دهیم.

اگرچه زمان زیادی را از دست داده‌ایم؛ اما هنوز هم فرصت تغییر در کادرفنی تیم‌ملی و انتخاب گزینه‌ای بهتر برای نشستن به‌جای اسکوچیچ کم‌تجربه وجود دارد. به‌نظر می‌رسد اهالی فوتبال و کارشناسان این رشته باید هرچه زودتر برای ایجاد این تغییرات پیش‌قدم شده و پیش از اینکه دیر شود و برای پیشگیری از وقوع فاجعه‌ای بزرگ برای تیم‌ملی در جام‌جهانی، حرکتی جدی داشته باشند. آیا باید منتظر بمب اصلی نقل‌وانتقالات تابستانی باشیم؟ منبع: خبرورزشی

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: احتمال تغییر اسکوچیچ جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدعیان بی‌رمق؛ خیابانی درست گفت!

همشهری‌آنلاین - بهروز رسایلی

کیفیت مسابقات هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر و به‌طور مشخص ۲‌تساوی بدون گل تراکتور - استقلال و پرسپولیس - سپاهان آنقدر پایین بود که صدای عالم و آدم را در آورد. این دو مسابقه بار دیگر ثابت کرد ما در فوتبال کشور به‌طور جدی با بحران کیفیت مواجه هستیم و اگر گاهی تک‌وتوک مسابقاتی پرگل و جذاب از کار در می‌آیند، آنها را باید به‌حساب حادثه گذاشت، وگرنه رویکرد کلی چیز دیگری است و شواهد هم نشان می‌دهد فوتبال باشگاهی ما در حال درجا زدن و چه بسا پسرفت است. کار به جایی رسیده که جواد خیابانی، گزارشگر پرگوی تلویزیون احتمالا در یکی از معدود جملات درست و منطقی‌اش گفته هیچ‌یک از ۴‌تیم بالای جدول استحقاق قهرمانی در این فصل را ندارند. به‌طور مشخص اما اگر قرار باشد در مورد این ۴‌تیم حرف بزنیم، باید این را هم اضافه کنیم که آنها سال جدید خورشیدی را چندان خوب شروع نکرده‌اند و هر کدام به دلایلی فعلا در بهار مردود هستند.

استقلال

با یک امتیاز اختلاف نسبت به پرسپولیس همچنان در صدر جدول قرار دارد و مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌رود. با این حال کارنامه آبی‌ها در بهار چندان خوب نبوده است. آنها ۴‌مسابقه برگزار کرده‌اند که در ۲‌تا از آنها برابر مس رفسنجان و تراکتور به تساوی دست یافته‌اند و ۲‌پیروزی حداقلی برابر شمس‌آذر قزوین و آلومینیوم اراک هم در کارنامه‌شان ثبت شده است. شاید اگر پرسپولیس فرصت‌طلب‌تر بود، الان با سبقت از رقیب سنتی تاوان سنگینی را بابت این مساوی‌ها به استقلال تحمیل می‌کرد. داستان فوتبال نازیبای تیم جواد نکونام هم مسئله غیرقابل تغییر کل این فصل بوده و شاید فقط در بخشی از بازی با شمس‌آذر شاهد نمایش قابل‌قبولی از این تیم بودیم.

پرسپولیس

کارنامه پرسپولیس در بهار روی کاغذ بد نبوده؛ ۳‌برد و یک‌مساوی در ۴‌مسابقه لیگی. با این حال ۲‌مسئله، عملکرد شاگردان اوسمار ویرا را زیر سؤال می‌برد؛ یکی اینکه آنها در این بازه زمانی با شکست برابر آلومینیوم اراک در مسابقات حذفی یک جام را از دست دادند و دیگری اینکه کیفیت کار سرخپوشان در مسابقه با سپاهان واقعا خوب نبود. یکی از نقاط برتری و امیدبخش هواداران در تعامل با اوسمار این بود که تیمش فوتبال خوبی بازی می‌کند، اما در بازی بزرگ برابر طلایی‌پوشان واقعا چنین چیزی ندیدیم. آیا باید به فراز و فرودهای فنی پرسپولیس اوسمار عادت کنیم یا اینکه تیم او به روند مطلوب هفته‌های گذشته باز خواهد گشت؟

سپاهان

احتمالا می‌توانیم آنها را ناکام‌ترین تیم فصل تا اینجای رقابت‌ها بدانیم. سپاهان با وجود پتانسیل انسانی بسیار بالایی که دارد و نیز با توجه به اینکه از نظر مالی هرگز در هیچ تنگنایی قرار نداشته، واقعا نتایج خوبی به‌دست نیاورده و فوتبال باطراوت سابق را هم بازی نمی‌کند. یک مساوی بدون گل بد در تبریز برابر تراکتور، شکست مقابل نفت در آبادان، پیروزی‌های حداقلی مقابل ملوان و استقلال ملاثانی که این دومی در جام حذفی و به ضرب و زور پنالتی دقیقه‌۱۱۷به‌دست آمد و نهایتا هم یک مساوی بد و بدون گل دیگر مقابل پرسپولیسی که در دقایق آخر ۱۰‌نفره هم شده بود، کارنامه تیم مورایس در بهار است. آیا راضی‌کننده به‌نظر می‌رسد؟

تراکتور

بین مدعیان، قطعا بدترین عملکرد را در فصل بهار، همین تراکتور داشته است. آمار همه‌چیز را می‌گوید؛ ۶‌بازی، بدون برد. تراکتور در حضور تماشاگرانش با سپاهان و استقلال بدون گل مساوی کرد و آلومینیوم اراک را هم نتوانست ببرد. اوج فاجعه اما شکست ۴‌گله مقابل ذوب‌آهن بود که به برکناری پاکو خمس انجامید. در مسابقه حذفی با ذوب‌آهن هم تراکتور متوقف شد و نهایتا در ضربات پنالتی به لطف درخشش حسین پورحمیدی به برتری دست یافت. شکست برابر نساجی در مازندران نیز حاصل تنها خروج تراکتور از تبریز در سال ۱۴۰۳بوده است. نیاز به توضیح بیشتری هست؟

کد خبر 849252 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها باشگاه تراکتور تبریز لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال باشگاه سپاهان باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • اخبار پرسپولیس نقل و انتقالات زمستانی و بازی ترابی
  • جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال | استقلال صدر را از پرسپولیس پس گرفت
  • یک صحنه کلاسیک برای نیمکت استقلال
  • اوسمار به ساکت مدیون است
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • کاپیتان سابق استقلال: آن سپاهانی بدون شک خودش دختر نداشت | نکونام امروز بازیکن نیمکت نشین را فیکس کند
  • حلالی: استقلال اصلا به دنبال فوتبال زیبا نبود!
  • بمب نقل و انتقالات پرسپولیس از امارات می‌آید
  • ورزشگاه‌های میزبان دیدارهای خانگی استقلال ملاثانی مشخص شد
  • مدعیان بی‌رمق؛ خیابانی درست گفت!